Binlerce öğrenci aynı anda kitap okudu

Bursa Karacabey'de ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliği kapsamında, stadyumda binlerce öğrenci, Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte kitap okudu.

Binlerce öğrenci aynı anda kitap okudu

Karacabey'de ilk ve ortaokul öğrencilerinin sınıflarında yaklaşık 5 aydır sürdürdüğü ‘Başkanımla Okuyorum’ etkinliklerinin finali, binlerce öğrencinin katılımıyla yapıldı. Karacabey Fehmi Gerçeker Stadyumu’nda gerçekleştirilen organizasyonda öğrenciler, Belediye Başkanı Ali Özkan ve protokol üyeleri ile birlikte aynı anda kitap okudu. Etkinliğe Kaymakam Dr. Yusuf Gökhan Yolcu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Emin Dingin, Başsavcı Mustafa Atbaş, İlçe Emniyet Müdürü Arif Günal, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Emre Kavak, okul müdürleri, meclis üyeleri, öğrenci velileri ve öğretmenler de katıldı.

ÖĞRENCİLERDEN SÖZ ALDI

Karacabey Belediyesi olarak en önemli yatırımın insana yapılan yatırım olduğunun bilincinde olduklarını belirterek, bu doğrultuda çalışmalara devam ettiklerini kaydeden Özkan, “Okuma alışkanlığı, öğrencilik hayatınızda ve iş yaşamınızda, kısacası her alanda başarılı olmanızı sağlayacaktır. En önemlisi de bu alışkanlık sayesinde, ülkemizin kalkınarak daha ileriye gitmesine katkıda bulunacaksınız. Bu konuda sizlere sonsuz güveniyorum. İnanıyorum ki her biriniz, hayatınızın her döneminde sürekli okuyarak başarı dolu hikayelere imza atacaksınız. Şimdi sizden bana bu konuda bir söz vermenizi istiyorum. Karacabey için okumaya söz veriyor musunuz? Türkiye için çalışmaya söz veriyor musunuz? Dünyayı değiştirmeye söz veriyor musunuz? Bugün burada bir kıvılcım yaktık. Bu kıvılcım büyüyecek ve ülkemizi geleceğe taşıyacak” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Özkan ve protokol üyeleri, hep birlikte sahaya inerek öğrencilerin kitap okuma heyecanına ortak oldu. Etkinliğin sonunda ise Başkan Özkan, öğrencilerle birlikte çeşitli oyunlar oynadı.

Tarih:
Diğer Haberler