Çukurcalı Çocukların Hedefi Şampiyon Olmak

Komiser yardımcısı Dicle Elceoğlu, 40 öğrenciye Kick Boks öğretiyor. Öğrenciler uluslararası yarışmalarda şampiyon olmak için çalışıyor.

Çukurcalı Çocukların Hedefi Şampiyon Olmak

Gündüz güvenliği sağlıyor gece kick boks öğretiyor

Hakkari’nin Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde dört yıldır görev yapan komiser yardımcısı Dicle Elceoğlu, mesai saatleri dışında çocuklara kick boks eğitimi veriyor. Başarılı öğrencilere, kick boks lisansı ve malzemeleri dağıtıyor.

Çukurca İlçe Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi’nde görev yapan Elceoğlu, kick boks meraklısı ilçedeki çocuklar için yol gösterici oldu. Elceoğlu, gündüz ilçedeki huzur ve güvenliğin bozulmaması için çalışıyor, akşamları da çocuklara kick boks eğitimi veriyor. Elceoğlu, dört ay boyunca çocuklara, kick boks tekniklerini öğretti. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan 40 öğrenciye, lisans ve kick boks malzemeleri dağıtıldı. İlçenin Cumhuriyet Mahallesi’ndeki Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen malzeme dağıtım törenine, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Temel Ayca, İlçe Emniyet Müdürü Oktay Kapsız, komiser yardımcısı Dicle Elceoğlu ve sporcular katıldı.

Kaymakam Ayca, Dicle komiseri tebrik etti. Ayca, çocukların ulusal yarışmalara katılacaklarını belirterek şöyle konuştu: "Çocuklarımız çok güzel bir noktaya geldi. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan çocuklarımıza lisanslar çıkarıldı. İnşallah yakın zamanda yapılacak olan ulusal yarışmalara katılacaklar ve kendilerinde güzel neticeler almalarını bekliyoruz. Ellerinden tutulduğunda neleri başarabildiklerini görüyoruz."

‘GÜVENİM TAM’

Elceoğlu ise kursun açılmasına destek verenlere teşekkür ederek, şunları kaydetti: "Polis kulübü adı altında lisansları mevcut Çukurcalı çocuklarda oluşan kick boks kulübü oluşturuldu. Hepsinin lisansları mevcut. Artık tek hedefimiz Çukurcalı çocuklarımızın Antalya’da yapılacak olan Türkiye şampiyonluğunda derece almak. Benim onlara güvenim tam. Çok çalışıyorlar, çok emek veriyorlar. Bir yerlere geleceklerine eminim."

Tarih:
Diğer Haberler