İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü'nden öğrenciye hakaret

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ne "proje okulları" kapsamında müdür olarak atanan Müdür Necati Yener sınıflara girerek öğrencilere hakaret etti.

İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi Müdürü'nden öğrenciye hakaret

‘Proje okul' kapsamında köklü liselere müdürler atanan sürecin bir lisesi de İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi olmuştu. Veliler ‘proje’ kapsamında atanan Müdür Necati Yener hakkında dün suç duyurusunda bulundu.

 

DHA'nın haberine göre, Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı önünde toplanan yaklaşık 20 öğrenci velisi hazırladıkları suç duyurusu dilekçelerini savcılığa verdiler. Öğrenci velisi Ülkü Sarıcan, "Okulumuzda bugün bizi endişelendiren bir olay yaşandı. 11. sınıfa giren müdür Necati Yener, daha önce de yaşadığımız gibi çocuklarımızı hem tehdit ediyor hem de hakaret ediyor. Sebebi de, okul müdürü Cuma günü sucuk partisi yapmak istiyor. Bazı çocukların diğer öğrencileri sucuk partisine katılmaması yönünde ikna ederek örgütlediğini iddia ediyor. Çocuklara 'haysiyetsizler, soytarılar' gibi laflarla hakaret ediyor ve 'bunun cezasını çekeceksiniz' diyerek tehditte bulunuyor" diye konuştu.

 

Okul bahçesinde düzenlemek istediği sucuk partisine katılmak istemeyen öğrencilere sınıf ortasında hakaret edip tehdit ettiği iddiasıyla okul müdürü Necati Yener hakkında suç duyurusunda bulunuldu. Veliler “Okulda düzenlediği sucuk partisine gelmeyen çocukların sınıflarını bastı. ‘Soytarılar, haysiyetsizler’ diye hakaret yağdırıp tehdit etti. Çocuklarımız bu adama emanet edilemez. Görevden alınsın” dedi.

Tarih:
Diğer Haberler