27 Ağustos - 1 Eylül tarihlerinde Antalya Manavgat'ta düzenlediğimiz TLB Yaz Kampı sona erdi.

Türkiye'nin dört bir yanından gelen liselilerde Antalya Manavgat'ta buluştuğumuz TLB Yaz Kampı sona erdi. Yüzlerce liseli, 4 gün süren kampta eğlenirken öğrendi, öğrenirken üreterek kendi yeteneklerini keşfetti.

HER DAKİKA ÇOK KIYMETLİ

Köy Enstitüleri eğitim modelini örnek alan liseliler düzen ve disiplini kamp boyunca titizlikle uyguladı. Ortak bir yaşamı paylaşan liseliler, çadırların kurulmasından, yemeklerin pişirilmesine, alanın temizliğine kadar tüm işleri hep birlikte yaptı. Spor yarışmalarından alışverişe, güvenliğe, beslenmeye ve temizliğe kadar her işin bir sorumlusu ve çalışma gurubu vardı. Sabah sporu ile güne başlandı. Gün boyunca sırasıyla grup çalışmaları ve atölyeler düzenlendi. 5 gün süren kamp boyunca ekip ruhunu ve tartışma yeteneğini geliştiren grup çalışmaları ve tatlı rekabeti öğreten turnuvalar düzenlendi.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI İLE SON AKŞAMA HAZIRLANDILAR

Atölye çalışmalarının gerçekleştiği kampta müzik, diksiyon, gazetecilik, halk oyunları ve Jeet Kune Do eğitimi alan yüzlerce liseli, kampın son akşamında hazırladıkları gösterileri sergiledi. Müzik atölyesi eşliğinde şarkılar söylendi ve atölye gösterimlerinin ardından yaz kampı tamamlandı.

"TLB'li bütün arkadaşlarımı kutluyorum"

Yaz kampımıza, Antalya Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'dan destek geldi. Kampın başından sonuna kadar birçok konuda, gençlere katkıda bulunan Uysal "Gençlik çağlarında mücadeleye atılmak, vatanın bağımsızlığı için mücadele etmek çok önemlidir. TLB'liler, Atatürkçü, vatansever, Cumhuriyetçi, geleceği, ülkesini ve toplumunu düşünen; aynı zamanda toplumcu, paylaşımcı bütün ülke insanını kucaklayan gençler. TLB'li bütün arkadaşlarımı kutluyorum."

Sen de Atatürkçü vatansever liselilerin örgütlü gücü TLB'ye katıl, vatanseverliğin bayrağını Türkiye'nin bütün liselerde yükseltelim, liseler bizimle yükseldin.

Tarih:
Diğer Haberler