Bodrum'da TLB İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

TLB Bodrum İlçe Örgütümüz, TGB Muğla İl Başkanı Naci Önenköprülü'nün katılımı ile İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi.

Bodrum'da TLB İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı Gerçekleşti

TLB Bodrum İlçe Örgütümüz, TGB İl Başkanı Naci Önenköprülü'nün katılımı ile İlçe Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirdi. Siyasi gündemin değerlendirilmesiyle başlayan toplantıda ülkemizdeki ve bölgemizdeki siyasi gelişmeler ele alındı. Türkiye'nin yükselen Asya'daki görevlerinin ve konumlanışının konuşulduğu toplantıdak Türk gençliğine düşen görevlere dikkat çekildi.

Siyasi gündemin ardından 24 Kasım'da gerçekleşen TaLeBe Meclisinin ve Anıtkabir ziyaretinin aktarımı yapıldı. Örgütsel düzenlemelerin yapıldığı toplantıda İlçe Yönetimine ile Aslı Çağ ve İlçe Propaganda Bürosuna Emre Sabancı oy birliği seçildi.

Geçmiş dönem faaliyet raporu sunumunun yapılasının ardından yeni dönem planlamasını ile devam eden toplantıda dönem ortası faaliyetleri ve örgütlenmesi işlendi.

Toplandı yeni dönemde TLB Bodrum’u büyütme kararlılığıyla sona erdi.

Sen TLB'ye katıl, liseler bizimle aydınlanacak şiarıyla yürüyen Türkiye'nin en büyük liseli birliğinde mücadeleyi birlikte yükseltelim!

talebe.org/uye-ol

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler