Sivas "Ne Mutlu Türküm Diyene" Dedi

Sivas İl Örgütümüz, TGB Sivas ile birlikte Genel Sekreterimiz Furkan Kaplan'ın katılımıyla Andımız'ı okudu, basın açıklaması gerçekleştirdi.

Sivas "Ne Mutlu Türküm Diyene" Dedi

Andımız'ın Danıştay kararı ile tekrar okutulacak olması Sivaslı gençleri harekete geçirdi. Tarihi kent meydanında Genel Sekreterimiz Furkan Kaplan’ın katılımıyla gerçekleşen buluşmada basın açıklaması yapan Kaplan şu sözleri kaydetti: “Andımız Türk gençliğinin vatansever ve Atatürkçü duygularını pekiştirmektedir. Andımızın kaldırılması Türk gençliğine, Türk milletine yapılabilecek en büyük ihanettir. Ülkemizin her yerinde Andımızı okuyarak gençliğin iradesini ve kararlılığını herkese göstereceğiz. TGB ve TLB olarak 29 Ekim'de Anıtkabir’e yürüyeceğiz. Binlerce genç ile Andımızı okuyacağız. Gelin hep birlikte sesimizi en kuvvetli şekilde duyuralım.”

Yapılan basın açıklamasının ardından Sivas’ın Atatürkçü vatansever gençleri ve orada bulunan diğer insanlar coşkulu bir şekilde Andımız'ı okudu. Tarihi meydandan “Ne Mutlu Türk’üm Diyene” sesleri yükseldi ve Sivas Andımız'a sahip çıktı

Tarih:
Diğer Haberler