Teneffüs Zili Yaz Tatili İçin Çaldı: TLB İstanbul Kampa Gidiyor!

TLB İstanbul 8-14 Temmuz tarihleri arasında Datça’da gerçekleşecek Yaz Kampı hazırlıklarına Heybeli Ada'da gerçekleştirdiği gezi ile başladı.

Teneffüs Zili Yaz Tatili İçin Çaldı: TLB İstanbul Kampa Gidiyor!

TLB İstanbul 8-14 Temmuz tarihleri arasında Datça’da gerçekleşecek TaLeBe Yaz Kampının hazırlıklarına başladı. Çalışmalara Heybeli Ada’da başlayan TLB İstanbul üyeleri TaLeBe Yaz Kampı öncesi İstanbul’un Atatürkçü, vatansever liselileriyle bir araya geldi.

Kampın habercisi niteliğinde Heybeli Ada’da piknik etkinliği düzenlenirken gün boyunca çeşitli etkinlikler de gerçekleştirildi. Adaya atılan ilk adımda Deniz Harp Okulu’nu ziyaret ettikten sonra okulun önünde fotoğraf çekilen TLB İstanbul üyeleri hem son ordumuz tarafından yapılan terör operasyonlarında hem de son çıkan kalıcı bedelli askerlik yasasına karşı askerimizin yanında olduklarını belirtti. Uzun saatler boyunca ardı arkası kesilmeyen etkinlikler ile kampa hazır olduklarını gösteren liseliler kampın hazırlıkları için çalışmaların başlatıldığını da duyurdu. Piknik ve çeşitli oyunlar sonrasında tarihi değirmene giderek etkinlik sonlandırıldı.

TLB İstanbul üyeleri bir hafta boyunca İstanbul sokaklarında İstanbul’un vatansever, Atatürkçü liselilerini Datça’da gerçekleşecek TaLeBe Yaz Kampına davet edecek.
Bizde buradan Türkiye’nin dört bir yanındaki tüm liseli arkadaşlarımızı 8-14 Temmuz arasında Datça’da gerçekleşecek TaLeBe yaz kampına davet ediyoruz.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler