TLB Adana 100. Yıla Yeni Yönetimle Giriyor

Türkiye Liseliler Birliği Adana İl Örgütümüz, gerçekleştirdikleri toplantı ile yeni döneme yeni yönetim ile giriyor.

TLB Adana 100. Yıla Yeni Yönetimle Giriyor

TLB Adana İl Örgütümüzi gerçekleştirdikleri toplantı ile yeni döneme yeni yönetim ile giriyor. Dün Adana'nın Atatürkçü, vatansever liselilerinin katılımı ile gerçekleşen toplantıda Türkiye ve dünyadaki son gelişmeler konuşuldu. Vatan savaşında gelinen son durumdan, "Doğu Türkistan" yalanlarına kadar tüm gelişmelerin konuşulduğu toplantıda gelecek dönem planları da yapıldı.

Yeni Dönem Yeni Yönetim

Yeni dönemde yeni yönetimle görev başı yapan TLB Adana'da yönetim kurulu oluşturuldu. Yeni yönetim kurulu önüne ilk iş olarak 10 Mart'ta İstanbul'da gerçekleşecek olan "İlk Adım Buluşması"na Adana'dan güçlü katılma hedefini koydu.

Yapılan toplantıda TLB Adana İl Başkanlığına Ahmet Sever, İl Sekreterliğine Berke Şahin, İl Yöneticiliğine Yaren Hakgeçirmez, Eylem Yılmaz TaLeBe Dergisi Sorumluluğuna ve Osman Hakgeçirmez İl Propaganda Sorumluluğuna seçildi. Gelecekte Adana'nın tüm Atatürkçü, vatansever liselilerini TLB çatısı altında birleştirme iradesi ile çalışmalara başlayan yeni yönetime seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz.

Yaşasın Türkiye Liseliler Birliği!

Tarih:
Diğer Haberler