TLB Bursa Genel Üye Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Liseliler Birliği Bursa İl Merkezi’nin düzenlediği Genel Üye Toplantısı Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şubesinde gerçekleşti.

TLB Bursa Genel Üye Toplantısı Gerçekleşti

Türkiye Liseliler Birliği Bursa İl Merkezi’nin düzenlediği Genel Üye Toplantısı Atatürkçü Düşünce Derneği Bursa Şubesinde gerçekleşti. Toplantı, siyasi gündemde 15 Temmuz Darbe kalkışması ve 25 Eylül Kürdistan Bağımsızlık Referandumu konuşularak başladı. İl Başkanımız Erhan Fırıncı gündem hakkında ‘’Türkiye zorunluluklarına göre hareket ediyor. Bu da, ABD‘nin emelleriyle uyuşmuyor. 15 Temmuz Amerikancı bir girişimdir. 70 yıldır çeşitli iktidarlarca beslenip büyütülen Amerikancı FETÖ terör örgütü 15 temmuzda iktidarı ele geçirmek için öne sürülmüştür. ABD’nin bölgede kazanma şansı kalmadı. Amerika karşıtlığı bölge ülkelerini birleştirmiş durumdadır. 25 Eylül referandumuyla Kürdistan’ın kurulma şansı yoktur.’’ dedi.


Toplantı gündemi, ‘’Atatürk’ü Sildirmeyiz!’’ İmza kampanyası raporunun sunulması ile devam etti. Ardından örgütsel düzenlemeler bölümünde TLB Bursa İl Yönetimi yenilenerek, İl Sekreter Yardımcılığı Görevine Oy birliğiyle Özge Çakal, İl Sosyal Medya Görevine Sezen Güzel seçilerek görevleri Sude Uğur ve Ahmet Ozan Yiğit’ten devraldılar.

 

TaLeBe Yaz Kampı Gündeminde; Güçlü ve iddialı bir şekilde örgütlenme için örgütlenme ve propaganda konuları görüşdü, önümüze hedefler konularak mücadele takvimi belirlendi. TGB Bursa İl Yöneticisi Burhan Kurtulmuş’un siyasi gündem hakkında verdiği eğitim ile toplantı son buldu.

Tarih:
Diğer Haberler