TLB'den Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ne ziyaret

KASDER'in üçüncüsünü düzenlediği Engelsiz Bir Dünya İçin Resim Yarışması ödül törenine TLB Genel Başkan Yardımcımız Uğur Aykaç da katıldı.

TLB'den Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'ne ziyaret

Türkiye Liseliler Birliği olarak, Türkiye Kas Hastalıkları Derneği'nin (KASDER) Türkiye genelinde düzenlediği çocuk yarışmacıların katıldığı 3. Engelsiz Bir Dünya İçin Resim Yarışması ödül törenine katıldı. TLB Genel Başkan Yardımcısı Uğur Aykaç'ın da katıldığı etkinliğin sunuculuğunu Tiyatro sanatçısı Gülsen Tuncer gerçekleştirdi.

Genetik ve tedavisi mümkün olmayan kas hastalıkları ile ilgili güncel gelişmeleri takip edip hastaları bilgilendiren, çözüm arayan, psikolojik ve sosyal rehabilitayson çalışmaları yapan KASDER'in 3.sünü düzenlediği Engelsiz Bir Dünya İçin Resim Yarışması'na 1145 öğrenci ve resim başvurdu. Gerçekleşen ödül töreninde 23 Nisan'da engelliler ile çocukları yanyana getirmeyi ve çocukların gözünde engelliler ile birlikte yaşamayı sağlamayı amaçlayan dernekde kutlamalar oldukça renkliydi.

İlkokul çocukları tarafından ay yıldız koreografi gösterisi ve şiir dinletisi, vals dans gösterisi, bağlama gösterisi ve engelli bireylerin oluşturduğu Koro Es müzik dinletisinin ardından ödül töreni gerçekleşti. Törende öğrencilere ödüllerini takdim eden Uğur Aykaç: "Mustafa Kemal Atatürk vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır demişti. KASDER'in tüm yöneticileri ve gönüllüleri engelli kardeşlerimiz için kendilerine görev edinmişler ve bu görevi layığıyla yerine getiriyorlar. Bu sebeple onlara ve yarışmaya katılan tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz." ifadelerini kullandı.

KASDER 23 Nisan Resim Yarışması Ödül Töreni

1/7
2/7
3/7
4/7
5/7
6/7
7/7
Tarih:
Diğer Haberler