TLB Genel Başkan Yardımcılığına Dilek Çınar Seçildi

İstanbul'da düzenlenen İlk Adım Buluşmasında, TLB Genel Başkan Yardımcılığı görevine oy birliği ile Dilek Çınar seçildi.

TLB Genel Başkan Yardımcılığına Dilek Çınar Seçildi

Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul'da gerçekleşen İlk Adım Buluşmasında Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkan Yardımcılığı'na Dilek Çınar seçildi.

 

Türkiye Liseliler Birliği Genel Başkan Yardımcılığına seçilen Dilek Çınar "Vatanımıza ve milletimize karşı sorumluluklarımızın bilinciyle tam bağımsız Türkiye'yi kurmak için görevlere hazırız. Doymak bilmeden öğretmeye,bıkıp usanmadan öğretmeye söz veriyoruz. Liseli, mücadelenin meşalesini en önde taşıyandır. O meşalenin ateşini büyüteceğiz, o ateşi Türkiye'nin dört bir yanına taşıyacağız. Cumhuriyetin meşalesi liselilerin ellerinde yükselecek. "

TLB Genel Başkan Yardımcısı Dilek Çınar
TLB Genel Başkan Yardımcısı Dilek Çınar

DİLEK ÇINAR KİMDİR?

12 Haziran 1995'te Mardin'de doğdu. Annesi ev hanımı, babası kaynak ustasıdır. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa'da tamamladı.

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunu olan Çınar halen Menkul Kıymetler ve Sermaye Piyasası Bölümünde öğrenimini sürdürmektedir. 

2011'den bugüne sırasıyla; TGB Bursa Liseli Yayın Sorumluluğu, TGB Bursa Liseli İl Başkan Yardımcılığı ve TGB Bursa Liseli İl Başkanlığı, TGB Eskişehir İl Başkan Yardımcılığı, Anadolu Üniversitesi Birim Örgüt Başkanlığı, TGB Eskişehir İl Başkanlığı görevlerini yürüttü. 

Karate, iktisat, geleneksel Türk tiyatrosu ile ilgilenmektedir.

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler