TLB İzmir 23. İzmir Tüyap Kitap Fuarı'na katıldı

İzmir İl Örgütümüz, İzmir’de yirmi üçüncüsü düzenlenen kitap fuarında gün boyu hem konferanslara katıldı hem de çeşitli stantları gezdi.

TLB İzmir 23. İzmir Tüyap Kitap Fuarı'na katıldı

Sabah 10.00’da kitap fuarında buluşan TLB İzmir, önce saat 11.00’deki Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek’in konuşmacı olduğu 50. Yılında 68 Devrimci Gençlik Hareketi adlı konferansa katıldı. Saat 12:00’den 13:00’e Türkiye Gençlik Birliği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Cumhuriyet Kadınları Derneği’nin stantları gezildi. Fuar’da geçirdikleri serbest zamanın ardından yemek yiyip günü değerlendirdiler.

Yaptıkları değerlendirmede TLB İzmir, sistemin yalnızlaşmış ve yabancılaşmış bir gençlik yaratma çabasına karşın, okuyan, sorgulayan ve üreten; saatlerini bilgisayar başında geçirmek yerine kitap fuarlarına giden bir gençlik yaratma iradesini önüne koyuyor. TLB’li liselinin, devrimci liselinin, aynı zamanda örnek liseli olması gerektiğini savunan talebeler bütün adımlarını “Derslerimizdeki başarı, mücadelemizdeki başarıdır!” şiarıyla atıyorlar. İzmir İl Örgütümüz, Atatürk Gençliği olmanın sorumluluğu ile İzmir'in Atatürkçü vatansever liselilerini TLB çatısı altında birleştirme hedefi ile çalışmalarına devam ediyor.

Tarih:
Diğer Haberler