Vatan Savaşından Zaferle Çıkacağız!

TLB İzmir İl Yöneticisi Ali Özgür yazdı!

Vatan Savaşından Zaferle Çıkacağız!

İstanbul’da , Kayseri’de patlayan; onlarca insanımızı, askerimizi şehit eden ve yaralayan bombalar aslında kalbimizde patladı, yüreklerimizi yaktı. Patlayan bombalar, hain saldırılar emperyalizme karşı verdiğimiz mücadele şevkimizi kırmamış aksine daha kararlı ve daha azimli olmamızı sağlamıştır. Bu saldırılar, TSK Suriye'de ilerledikçe devam edecektir. Patlamaların amacı barizdir. Anti-emperyalist cepheyi yok etmek. Ancak vatansever Türk milleti ve gençliği buna izin vermeyecektir. Türkiye'yi mayın tarlasına dönüştürenler ister TAK ister PKK ister IŞİD olsun adı ABD'dir, emperyalizmdir. Amerikan bayraklarından güç alanlar, haince eylemlerde moral bulanlar yenilmeye mahkumdur.

Emperyalist örgütlerin patlattığı bombalara, Türk milleti kararlı bir mücadele ile cevap veriyor, bundan sonraki süreçte de verecektir. Kayseri’de, İstanbul’da haince saldırıda bulunanlar, bizleri korkuttuğunu düşünenler, Türk gençliğini, Türk milletini teslim alacağını düşünenler yanılıyorlar. Bizler emperyalizme karşı verdiğimiz mücadelede polisimizle, askerimizle daima omuz omuzayız. Milletimizi, emperyalizmin karanlığına itmeye çalışanlara karşı ayaktayız, savaştayız. Kararlılığımız bizi bu savaştan zaferle çıkaracak olan en temel etkenlerdendir. Kıran kırana bir savaş bu. Türk milleti patlayan bombaların, kesilen yolların arasında yolunu açıyor. Üniversitelerde geçen yıla kadar “Öcalan’a özgürlük, Kürdistan’a statü" pankartlarının asıldığı yerlerde bu gün Türk Bayraklarımızı asıyoruz. Bu savaşta gayri milli safta yer alanların hali ortadadır. Şunu bilsinler ki, vatan bütünlüğü sağlanacaktır.
Devrimci geleneğimizin üzerine ant olsun ki Türkiye'yi teröre teslim etmeyeceğiz. Sonunuz Şeyh Saidlerin, Seyit Rızaların sonu gibi olacak, Mustafa Kemal gençliğinin ayakları altında kalacaksınız.

Askerimiz ve polisimiz ABD güdümlü terör örgütleriyle çarpışırken, bizler de sıralarımızda, kampüslerde, meydanlarda haykırıyoruz; "Anti emperyalist mücadelede Türk askeriyle, Türk polisiyle omuz omuzayız" diyoruz. Biz bu ülkenin vatanseverleri, aydınlık geleceğiyiz. Kararlı mücadelemizi sürdüreceğiz, bölücülüğe gericiliğe karşı Kubilay olup kalemlerimizi çekeceğiz, Mustafa Kemal gibi gördüğümüz yerde tepeleyeceğiz, tepeleyeceğiz, tepeleyeceğiz!

Tarih:
Diğer Haberler