2021’e umutla bakılabilecek bir yıl inşa etmek için 2020’yi dolu dolu geçirmek üzere söz veriyoruz. Hep beraber nice senelere, yarınlar bizimdir.

Bir yılı daha geride bırakıyoruz. Her geride kalan biraz özlense de her ayrılık aynı zamanda yeni bir başlangıç demek.

Geçtiğimiz yıl milletimiz için değeri büyük milli mücadelenin 100. yılını geride bıraktık. Milli mücadelenin bir asırdır sürdüğüne birçok kez tanık olduk ve bu mücadeleye Türkiye Liseliler Birliği olarak biz de omuz verdik. Atatürk Gençliğe Hitabe’de birinci görevimizi Türk bağımsızlığını ve cumhuriyetini sonuna kadar korumak ve savunmak olarak belirler. Biz de “vatanını en çok seven görevini en iyi yapandır” diyerek görevlerimizi yerine getirdik.

Her geçen yıl biraz daha tecrübelendik. Zorlukları beraber aştık, vatansever Türk gençliğini birleştirdik, Atatürk ilke ve inkılaplarını gençliğin bağrına yerleştirdik, paylaşmayı çoğalttık, emperyalizme karşı direnç kazandık, Mehmetçik’e güven terör örgütlerine korku verdik…

Yeni tecrübeler edinmek, yeni kazanımlar elde etmek, 2021’e umutla bakılabilecek bir yıl inşa etmek için 2020’yi dolu dolu geçirmek üzere söz veriyoruz. Hep beraber nice senelere, yarınlar bizimdir.

Hakkı Erman Ergincan

TLB Genel Başkanı

Tarih:
Diğer Haberler