Ağrı'da, teknolojik imkansızlıklar içinde üniversiteye hazırlanmaya çalışan arkadaşlarımıza milletçe yardım ediyoruz!

Ülkemiz ve dünyamız zorlu bir süreçten geçiyor. Milletçe yardımlaşmaya ve dayanışmaya en çok ihtiyaç duyduğumuz günlerdeyiz. Milletimiz, tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de eşi benzeri görülmemiş bir fedakarlık örneği göstermektedir.

Milletçe dayanışma seferberliğine girdiğimiz şu koşullarda, normal zamanda dahi sınırlılıkların olduğu bölgelerde imkansızlıklar kendini daha fazla göstermektedir. Ağrı Merkez’de bulunan Naci Gökçe Anadolu Lisesi’ndeki arkadaşlarımız, kardeşlerimiz çeşitli eksiklikler içinde ama azimle üniversite sınavına hazırlanmaya çalışıyorlar.

Yeni Ziya Gökalpler, Kubilaylar, Fethi Sekinler, Ömer Halisdemirler yetiştirebilmek için arkadaşlarımıza el uzatmak hepimizin görevidir. Tüm yurttan binlerce vatandaşımızın desteğiyle, dayanışma içinde kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılayacağız.

BAĞRINA BAS TÜRKİYE

Türkiye’nin vatansever vicdanlı liselileri olarak zor zamanlarda üzerimize düşen vazifeyi milletimizden öğrendiğimiz gibi yerine getireceğiz. Ağrı’daki kardeşlerimizi bağrımıza basacağız. Tüm milletimize sesleniyoruz Ağrı’daki kardeşlerimizi bağrına Bas Türkiye!

Milletimizin desteği ile Ağrı Naci Gökçe Anadolu Lisesi öğrencilerinin kitap ihtiyacını karşılayacağız.

Bu zorlu günlerde birlik beraberliğimizi arşa çıkaracak gönüllü dayanışma kampanyamıza katılmak için bizlere ulaşmanızı bekliyoruz.

Destek İçin İletişim: 0546 532 5107

Tarih:
Diğer Haberler