Diyarbakır'a Gelecek Köprüsü Kuruyoruz. Silvan'da bulunan köy okulunun tadilatı ve kardeşlerimizin kışlık ihtiyaçları için kollarımızı sıvıyoruz.

Diyarbakır’a Gelecek Köprüsü Kuruyoruz!

Diyarbakır Silvan’da bulunan bir köy okulundaki kardeşlerimizin okul tadilatına, okul çeşmesine ve kışlık giyeceğe ihtiyaçları var. “Her şart altında mücadele.” şiarıyla hareket eden bizler, ağlak şikayetçilik atmosferini önümüze iş koyarak dağıtıyoruz.

Ziya Gökalpler, Kubilaylar, Fethi Sekinler, Ömer Halisdemirler yetiştirebilmek için kardeşlerimize el uzatmak hepimizin görevidir. “İmkânsız” bizim lügatımızda çözülesi sorundur. Tüm yurttan binlerce vatandaşımızın emeğiyle, dayanışma içinde ihtiyaçların tamamını karşılayacağız.

Bu bağlamda tüm arkadaşlarımızı harekete geçirecek biçimde bir kampanya başlatıyoruz. Salgın tedbirlerine uyarak yardımlar toplayacağız. Toplayacağımız destekle Ekim sonunda okulun ve öğrencilerin ihtiyacını karşılayacağız.

Türkiye’nin vatansever vicdanlı liselileri olarak zor zamanlarda üzerimize düşen vazifeyi milletimizden öğrendiğimiz gibi yerine getireceğiz. Tüm milletimize sesleniyoruz; Diyarbakır’daki geleceğimize el uzatalım, Gelecek Köprüsünü birlikte kuralım!

Destek için iletişim: 0 539 923 70 49

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler