28 Ocak'ta Liseliler Ceyhan Mumcu’ya Soruyor

Liseliler, Uğur Mumcu’nun ağabeyi Ceyhan Mumcu ile “Liseliler Ceyhan Mumcu’ya Soruyor” söyleşisinde buluşuyor.

28 Ocak'ta Liseliler Ceyhan Mumcu’ya Soruyor

Türkiye Liseliler Birliği (TLB), 21 Ocak Perşembe günü yapılan TaLeBe Meclisi toplantısında aldığı kararla, Uğur Mumcu’nun ağabeyi Ceyhan Mumcu ile “Liseliler Ceyhan Mumcu’ya Soruyor” söyleşisinde buluşuyor.

“Liseliler Soruyor” söyleşilerinin ilkini binlerce liselinin katılımı ile Vatan Partisi Genel Başkanı Dr. Doğu Perinçek’le gerçekleştiren TLB, söyleşilere Av. Ceyhan Mumcu ile devam ediyor. Türkiye’nin emperyalizmle mücadelesinde bayrak olan, mazlumlar dünyasının Atatürkçü, vatansever, devrimci aydını, emperyalist gladyo tarafından şehit edilen Uğur Mumcu’nun katledişinin 28. yıl dönümünde binlerce liseli Uğur Mumcu, Gaffar Okkan, Eşref Bitlis, Muammer Aksoy ve nice aydınlanma şehidini anacak.

28 Ocak Cumartesi günü saat 16.00’da Çevrimiçi düzlemde (Zoom) gerçekleşecek söyleşide liseliler Uğur Mumcu’nun mücadelesinin en yakından tanıklarından, “Uğur Mumcu’nun davasının en sadık ve en doğru temsilcisi TGB/TLB’dir.” diyen Ceyhan Mumcu’ya birebir soru sorma fırsatı yakalayacak.

Katılım için kayıt yaptırılması zorunlu olan söyleşiye katılmak isteyen liseliler, 0539 923 7049 numarasını arayarak veya talebe.org üzerinden kayıt gerçekleştirebilirler

talebe.org

Tarih:
Diğer Haberler