Atatürk Düşmanlığı Yapan Şımarık Greta ve Arkadaşlarına Yanıt

Greta Thunberg’in başını çektiği Fridays For Future grubunun Atatürk'e karşı başlattığı saldırı kampanyasına karşı cevap verdik.

Atatürk Düşmanlığı Yapan Şımarık Greta ve Arkadaşlarına Yanıt

Greta Thunberg’in başını çektiği Fridays For Future grubunun Türkiye temsilciliği, 10 Kasım 2021 günü sosyal medya hesabından Atatürk’ü anma paylaşımı yaptı. Bu paylaşım üzerine Friday for Future platformunun diğer ülke temsilcileri, Atatürk’e saldırı kampanyası başlattı ve paylaşımı kaldırmaları için Türkiye temsilcilerine baskı yaptı. Telegram konuşmaları ortaya çıkan grup, Atatürk'ü Hitler'e benzetti ve Türkleri soykırım yapmakla suçladı.

Türkiye Liseliler Birliği olarak bu saldırılara karşı “Atatürk Düşmanı Greta ve Şımarık Arkadaşlarına Cevabımızdır” başlığıyla cevabımızı yayınladık:


“ÇEVRECİLİK MASKESİ TAKAN GRETA’NIN AMACI MİLLİ DEVLETLERİ BÖLMEKTİR”

Greta Thunberg’in başını çektiği sözde çevreci grubun Türkiye hesabından, 10 Kasım 2021 günü Atatürk’ü anma paylaşımı yapılmıştır. Bu paylaşım üzerine Friday for Future platformunun diğer ülke temsilcileri, Atatürk’e saldırı kampanyası başlatmış ve paylaşımı kaldırmaları için Türkiye temsilcilerine baskı yapmıştır.

Greta Thuberg ve şımarık arkadaşlarının, İstiklal Savaşımızın lideri, mazlum milletlerin ilham kaynağı, cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü hedef almalarına şaşırmıyoruz! Burada tutarsız olan, Greta Thunberg ve ekibinin Atatürk’e saldırması değil, Atatürk ve Türkiye sevgisi taşıyan Türk gençlerinin, bu tarz oluşumların temsilcisi olabilmesidir.

“MASKELER ARDINDA MODERN MİSYONERLİK FAALİYETİ”

“Çevrecilik, hayvanseverlik, barış, demokrasi, sivil yaşam, kadın hakları.” gibi maskeler takan bu oluşumların tek amacı, milli devletleri bölmek, parçalamak ve emperyalizm karşısında savunmasız kılmaktır. Herkesin hoşgörü ve iyi niyet gösterebileceği maskeler ardında, modern misyonerlik faaliyeti yürütülmektedir.

“SOROS ve AB FONLARIYLA, ÇEVRECİ MASKELİ PKK DOSTLUĞU”

Soros ve Avrupa Birliği fonlarıyla faaliyet yürüten bu oluşumlar, PKK orman yaktığında sessiz kalırken, Türkiye enerji bağımsızlığı için adım atacağı zaman ortalığı ayağa kaldırmaktadır. Greta Thunberg ve ekibi, kişi başına düşen karbon salınımının en yüksek olduğu ABD ve Kanada gibi ülkelere tek söz söylemezken Türkiye’yi hava kirliliğinin baş sorumlusu ilan edebilmektedir. Daha önce kamuoyuna yansıdığı üzere Greta Thunberg ve ekibi, PKK/YPG terör örgütünün “Kobani” adını verdiği sözde kantonu tanımakta ve PKK’yla çevrecilik oynamaktadır.

“EDEBALİ’DEN MUSTAFA KEMAL’E DOĞASEVER TÜRK MİLLETİNİN EVLATLARIYIZ”

Biz ki “İnsanı yaşat ki devlet yaşasın.” diyen Edebali’nin, “Çiğdemde dervişlik var.” diyen Pir Sultan Abdal’ın, “Yaradılanı sev yaradandan ötürü.” diyen Yunus Emre’nin, Kuşlar için ev yapan Osmanlı’nın,Ağacı kesmemek için köşkü yürüten Mustafa Kemal Atatürk’ün, hayvana, ağaca ve insana saygı duyan Türk milletinin evlatlarıyız.

“AMERİKAN EMPERYALİZMİNDEN ÖĞRENECEĞİMİZ BİR ÇEVRECİLİK YOK!”

Dünyayı kana bulayan, çocukları katleden, insanları denize atan, kadınlara tecavüz eden Amerikan emperyalizminden ve onların beslemelerinden öğreneceğimiz bir “çevrecilik” yoktur.

Tarih:
Diğer Haberler