TLB İstanbul, 29 Ekim Çoşkusunu Anıtkabir'e Taşımaya Hazır!

Türkiye Liseliler Birliği İstanbul, TLB Genel Başkanı Furkan Kaplan’ın katılımıyla Genişletilmiş İl Yönetim Kurulu Toplantısını gerçekleştirdi.

TLB İstanbul, 29 Ekim Çoşkusunu Anıtkabir'e Taşımaya Hazır!

Türkiye'nin, liselerin ihtiyaçlarına göre önüne görevler koymayı hedefleyen kurul, siyasi gündemle toplantının açılışını yaptı. Toplantıda, Fox TV'nin, TMMOB Ankara Başkanlığının yaptığı gibi HDP-PKK'yı meşrulaştırmaya çalışan hiçbir kanalı Türk milletinin kabul etmediği vurgusu yapıldı. Liselerde, Diyarbakır Annelerinin nöbeti ve Kızıltepe çalışmasıyla, teröre ve uyuşturucuya karşı hassasiyetin artması ve arkadaşların TLB'ye üye olma sürecinin hızlandığı tespiti yapıldı.

29 Ekim'de karantina sürecinden çıkmış olan liselilerin, çoşkuyla Cumhuriyet Bayramı kutlama ihtiyacı olduğunda ortaklaşıldı. İstanbul'un her köşesinde 29 Ekim rüzgarı estirecek olan TLB İstanbul afiş, arama, görüşme, sosyal medya çalışmalarından şimdiden olumlu dönütler aldığını belirtti. TLB İstanbul 29 Ekim'de İstanbul'un liselilerini Anıtkabir’le buluşturmak için çalışmalarına ivme katmaya devam ediyor.

TLB İstanbul İletişim: 0534 044 65 13

Tarih:
Diğer Haberler