TLB'nin geleneksel yaz kampları başlıyor!

Türkiye’nin dört bir yanından Atatürkçü, vatansever liseliler, 20-26 Haziran'da Balıkesir/Edremit’te Türkiye Liseliler Birliği kampında buluşacak.

Türkiye Liseliler Birliği (TLB)’nin her yıl düzenlediği geleneksel yaz kamplarının dokuzuncusu başlıyor. Liseliler, TLB yaz kamplarında takım çalışmaları yapacak, çeşitli atölyelerde yeteneklerini keşfedecek, turnuvalarda tatlı bir rekabet yaşayacak, eğlenirken öğrenecekler. Kamp alanı ve çevresindeki tarihi yerleri ziyaret ederek dolu dolu bir hafta geçirecekler.

 

LİSELİLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYOR
Güne sabah sporuyla başlayan gençler, grup çalışmalarının yanı sıra; yaratıcı dramadan müziğe, savunma sanatlarından dijital medyaya, halk oyunlarından fotoğrafçılığa kadar çeşitli atölyelerle ilgi alanlarını ve yeteneklerini keşfedecekler. Herkesin katılımcı olduğu, fikir belirttiği eğitimler, liselilerin kendilerini geliştirmesini ve ifade etmesini sağlayacak.

 

Türkiye Liseliler Birliği, arkadaşlığın, paylaşmanın, üretmenin, öğrenirken öğretmenin güzelliğiyle buluşmak için tüm liselileri geleneksel yaz kamplarına davet ediyor.

Kamplara katılmak ve detaylı bilgi almak için iletişim: 0531 613 11 81

Tarih:
Diğer Haberler