TÜRKİYE’NİN DÖR BİR YANINDA ATATÜRKÇÜLÜĞÜN KALESİ İNŞA EDİLİYOR!

Türkiye Liseliler Birliği İç Anadolu’dan Ege’ye, Güneydoğu Anadolu’dan Marmara’ya kadar her yerde teşkilatlanıyor.

TÜRKİYE’NİN DÖR BİR YANINDA ATATÜRKÇÜLÜĞÜN KALESİ İNŞA EDİLİYOR!

Vatansever, Atatürkçü liseliler, ülkesinin geleceğine yön vermek için TLB’yle buluşuyor.

2-3 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilen Türkiye Gençlik Birliği Mehmet Akif Ersoy Genel Yönetim Kurulu Toplantısı’nda alınan karar doğrultusunda 29 Ekim’de Vatan, Üretim ve Gelecek İçin Anıtkabir’e Gençlik Yürüyüşü düzenleyen TGB – TLB, yürüyüşün çalışmalarına hızla devam ediyor. Anıtkabir’de binlerce gençle Atatürk Türkiye’sinin yürüyüşünü düzenleme hedefiyle, liseliler, Türkiye’nin dört bir yanını kırmızı beyaza boyuyor.

29 Ekim çalışmalarıyla TLB’yle üye olan arkadaşlar ve yeni görevlendirmeler hızla artıyor. 2-3 Ekim tarihlerinden itibaren 16 il ve ilçe teşkilatı kuran TLB yükselen Atatürkçülük dalgasına önderlik ediyor.


Yeni kurulan il – ilçe teşkilatları:


Beyzanur Bozan önderliğinde Şanlıurfa İl Temsilciliği,
Tuğra Tongur önderliğinde Bursa İl Temsilciliği,

İstanbul’da

Akifhan Comart önderliğinde Beşiktaş İlçe Temsilciliği,
Gürsoy Sarı önderliğinde Bahçelievler İlçe Başkanlığı,
Önder Çirçi önderliğinde Esenler İlçe Başkanlığı,
Samet Karataş önderliğinde Avcılar İlçe Başkanlığı,
Yusuf Eren Özdemir önderliğinde Küçükçekmece İlçe Temsilciliği,
Hasan Eren İşçi önderliğinde Gaziosmanpaşa İlçe Başkanlığı

Ankara’da

Devrim Sıngın önderliğinde Etimesgut İlçe Başkanlığı,
Nehir Bayramoğlu önderliğinde Beypazarı İlçe Temsilciliği,
Yaşar Yıldarı önderliğinde Gölbaşı İlçe Temsilciliği,
Sefer Türker önderliğinde Pursaklar İlçe Temsilciliği,
Dilara Arslan önderliğinde Mamak İlçe Temsilciliği,
Asya Karanlık önderliğinde Çankaya İlçe Temsilciliği,

İzmir’de

Sezgin Zevkibol önderliğinde Konak İlçe Temsilciliği,

Denizli’de

Gülten Ceviz önderliğinde Honaz İlçe Başkanlığı kurulmuştur.

 

Türkiye'nin Yarınları İçin Mücadele Edenler

Yeni kurulan il ve ilçe teşkilatlarının başkan ve temsilcileri TLB’yi daha da büyütme hedefinde olduklarını belirtti. Bursa il Temsilcisi Tuğra Tongur "Türkiye’yi daha iyi bir ülke haline getireceğimizin adımını hep beraber atmak için 29 Ekim'de Gençlik Yürüyüşünü gerçekleştireceğiz" dedi. TLB Şanlıurfa İl Başkanı Beyzanur Bozan yeni aldığı görev hakkında şunları söyledi: “TLB benim için o kadar değerli ki çok mutlu oldum bu görevden sonra. TLB benim için önemli çünkü bir çok akranımla bir çok farklı düşünce yapısının içinde, kendimizi iyi ifade edebildiğimiz yerdeyiz. Bu bence ergenlik çağımız, gençlik çağımız için olsun büyük bir şans. İyi ki Türkiye Liseliler Birliği var.”
“Biz Atatürk gençliği olarak tam bağımsız Türkiye inşa ediyoruz” diyen TLB Esenler İlçe Başkanı Önder Çirçi 29 Ekim’de gençler ve halkımızı birleştirerek yürüyüş yapacaklarını aktardı.

 

Tam Bağımsız Türkiye Mücadelesini Vermenin Gururu

29 Ekim Gençlik Yürüyüşü planının liseliler için heyecanlandırıcı olduğunu aktaran yeni önderler, arkadaşlarının “29 Ekim’de böyle büyük bir işi yapan TLB”ye üye olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Konak İlçe Temsilcisi Sezgin Zevkibol: "Bu görevi almaktan dolayı mutlu ve gururluyum" diyerek Konak'ta Atatürkçü ve vatansever liselilerin rüzgarını estireceklerini ifade etti.

TLB bayrağını eline alan arkadaşlar da aynı gurur yaşıyor. TLB Honaz İlçe Başkanı Gülten Ceviz: “Türkiye Liseliler Birliği'nde İlçe başkanı olmak gurur verici. İnsanları tanımak, arkadaşlarımızı TLB'ye davet etmenin mutluluğunu yaşıyorum. TLB bayrağını Honaz'a da taşımak benim için onurdur. Herkesi TLB'de mücadele etmeye davet ediyoruz” dedi.

Gerçek Arkadaşlığın Yeri

TLB'ye yeni üye olanlar, gerçek dostluğun adresiyle tanıştı. TLB Beypazarı İlçe Temsilcisi Nehir Bayramoğlu
Iyi ki de katılmışım diyerek Türkiye'nin her yerinden abi abla ve kardeş edindiğini belirtti. Bayramoğlu: "29 ekimde olan Gençlik Yürüyüşünde hepimiz tekrardan buluşuyoruz. Gençlik gümbür gümbür geliyor" ifadeleriyle 29 Ekim heyecanını yaşamaya herkesi davet etti.

Tarih:
Diğer Haberler