Türkiye Liseliler Birliği'nde Bayrak Değişimi

Türkiye’nin en büyük liseli örgütü yeni döneme yeni görevlendirmelerle girdi.

Türkiye Liseliler Birliği'nde Bayrak Değişimi

2-3 Ekim 2021 tarihlerinde bir araya gelen Türkiye Gençlik Birliği Mehmet Akif Ersoy Genişletilmiş Genel Yönetim Kurulu toplantısında Türkiye Liseliler Birliği Genel Merkezinde görev değişiklikleri gerçekleşti.

TLB Genel Sekreterliği için oylama yapıldı. Mevcut TLB Genel Başkan Yardımcısı Barış Dikmen oy birliğiyle TLB Genel Sekreterliği görevine seçildi. Barış Dikmen yaptığı konuşmada yeni dönemde büyük sorumlulukların altına girdiklerinin vurgusunu yaptı. Dikmen yaptığı konuşmada TGB ve TLB’ye her arkadaşın farklı amaçlarla katıldığını ama davalarının ortaklaştığını belirtti. Türkiye davasında, özlenen toplumu kurma mücadelesinde emin adımlarla yürüdüklerini belirtti.

Bir diğer oylama TLB Genel Başkan Yardımcılığı için yapıldı. TGB Muğla İl Yöneticimiz Peri Ayhan oybirliğiyle TLB Genel Başkan Yardımcılığı’na seçildi. Ayhan, görevlere hazır olduğunu belirterek çok çalışacağının sözünü duyurdu. TLB Genel Başkan Yardımcısı Peri Ayhan: “Türkiye’nin yükselen Atatürk sürecinde olduğunu ve buna önderlik eden TGB’de mücadele etmekten gurur duyuyorum” dedi.
Eskişehir İl Yöneticilerinden Ebda Okutur, TLB Sosyal Medya Sorumlusu olarak görev aldı. Ebda Okutur konuşmasında, tam bağımsız Türkiye mücadelesinin zaferlere en yakın günlerinde Türkiye Liseliler Birliği’nde görev almaktan heyecan ve mutluluk duyduğunu belirtti.

 

29 Ekim’de Vatan, Üretim ve Geleceğimiz İçin Gençlik Yürüyüşü

TGB Mehmet Akif Ersoy GGYK Toplantısında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı programı açıklandı. 29 Ekim’de binlerce gencin katılacağı, Anıtkabir’e gidilen “Vatan, Üretim ve Geleceğimiz İçin Gençlik Yürüyüşü” düzenlenecek. TGB Genel Başkanı Dilek Çınar tarafından yapılan açıklamada, “Türkiye’nin bağımsız, üreten ve çağdaş geleceğine yürüyoruz. Atlantik planlarını yırtarak yürüyoruz. Cümle terör örgütlerini ezerek yürüyoruz. Yükselen Asya’da onurlu yerimizi alarak yürüyoruz.” ifadelerine yer verildi. TLB Genel Merkezi, yürüyüş için hazırlıklarına başladı. TLB Genel Merkez yöneticileri yaptığı konuşmalarda, 29 Ekim’de, Türkiye’nin bağımsız, üreten ve çağdaş geleceğine yürünecek vurgusunda ortaklaştı.

Tarih:
Diğer Haberler