Suç Bireyseldir, Partiyi Kapatmayalım Anlayışı Doğru Mudur?

Siyasi partiler toplumun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunar. HDP ise bir siyasi parti olarak değil PKK’nın bir parçası olarak kurulmuştur

Suç Bireyseldir, Partiyi Kapatmayalım Anlayışı Doğru Mudur?

Demokratik siyasi hayatın vazgeçilmez unsurlarından olan siyasi partiler toplumun ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunar. HDP ise bir siyasi parti olarak değil PKK’nın bir parçası olarak kurulmuştur. HDP’nin milletvekilleri, belediye başkanları, Genel başkanları, yöneticileri terör örgütü PKK’yı savunuyor. O yüzden HDP’nin suçları birkaç kişinin öznel davranışı değil, bir parti programıdır, yani suç bireysel değildir. HDP, mecliste PKK marşları okuyan, “Başkan Apo’nun heykelini dikeceğiz.” diyen, terörist cenazelerine giden, Kürt kardeşlerimizi zorla kandırıp dağa götüren bir terör örgütüdür. 

Böyle durumlarda terör örgütünü savunanların siyasi haklarına son verip gerekli cezaları alması ön görülür. HDP’nin bugün ki karar ve yürütme kurulu Kandil’dedir. HDP emperyalizmin baş piyonudur. Bireyler bu suçlarını HDP için değil PKK için işliyor. “Bijik Serok Apo“ sloganlarıyla mecliste çığırtkanlık yapanlar Türk halkını ve Kürt halkını temsil edemezler, suçu bireysel değil, parti olarak işliyorlar. Bu suçları işleyen kişiler parti içerisinde herhangi bir şekilde disiplin kuruluna sevk edilmemişlerdir, bu da bu fikirlerin partinin fikirleri olduğu ortaya çıkarıyor.

HDP Bölücülüğün Odak Noktasıdır

Türkiye’yi Diyarbakır’dan bölmeye çalıştılar, Türk milletinin evlatlarını HDP İl binalarında beyinlerini yıkayarak dağa kaçırdılar. Suç işlediler. Şimdi Türk gençliği olarak halkımızı Diyarbakır’dan, Diyarbakır annelerimizin mücadeleyle beraber birleştiriyoruz.

Bugün doğuda çocukları zorla alıkonulmuş Kürt annelerimiz HDP il binasının önünde protesto ediyor. Böyle bir terör partisi tamamen kapatılmalıdır. HDP=PKK’dır. Anayasanın 69. Maddesinin 6. Fıkrasında ve siyasi partiler Yasası’nın 103. Maddesinde bir siyasi partinin Anayasanın 68. Maddesinin 4. Fıkrası hükümlerine aykırı eylemlerinden ötürü temelli kapatılmasına ancak bu nitelikteki fiillerin işlendiğinin ve odak haline geldiği gösterilir.

HDP’nin Sonu Gelmektedir

   Yıllardır doğudaki Kürt kardeşlerimize zülüm uygulayan PKK, bugün tek dişi kalmış canavar gibidir. Türk ordusunun, Türk polisinin verdiği büyük mücadele ile bozguna uğrayan PKK ve onun işbirlikçisi HDP bataklığa saplanmış durumdadır. Bu mücadele uğrunda Şehit olan Mehmetçiklerimizin kanları yerde kalmayacaktır. 

PKK emperyalizmin silahlı gücü olarak ülkemize saldırırken, HDP PKK saflarından, Mehmetçiğimizin arkasından kurşun sıkmaktadır. Ama bugün Türkiye’de Mehmetçiğimiz PKK’ya ağır darbeler vurarak belininin kırılmasını sağlamıştır. Cumhuriyet Başsavcılığı ise PKK’nın uzantısı olan HDP’ye dava açarak Türk ordusuna sıkılan kurşunların önüne geçmiştir. Bu süreçte PKK ve HDP’nin Cumhuriyet tarihimizden silinecek, bu eli kanlı örgütün kökü kazılacak ve yok edilecektir.

HDP’nin suçları bellidir. Bu suçlar milletimizin gözleri önünde işlenmektedir. Anayasa mahkemesi bu suçları en kısa zamanda tespit edecek ve gereğini yapacaktır. Anayasanın ilgili fıkrasında bir siyasi partinin uyguladığı eylemlerin o partinin üyelerince yoğun bir şekilde işlendiği ve bu durum o partinin organlarınca zımnen veya açıkça benimsediği yahut bu fiiller doğrudan doğruya anılan parti organlarınca kararlılık içinde işlendiği takdirde söz konusu fiillerin odağı haline gelmiş sayılacağına işaret edilmiştir. 

HDP bir terör partisidir. İşlediği suçlar sabittir. Kapatılmalıdır.

 

 

ERENLER YAŞASIN, HDP KAPATILSIN!

 

Serkan GÜLTEKİN

ELMALI İLÇE TEMSİLCİSİ

Tarih:
Diğer Haberler